Gratis konferenceservice

At sammensætte et seminar eller en konference er en opgave, der kræver at føre mange brikker sammen for at få puslespillet til at gå op.

Du kan spare tid og kræfter ved at bruge os som din gratis sparringpartner og bookingmægler. Vi tilbyder at finde det optimale sted (efter dine ønsker), samt forhandle en super skarp pris og gode betingelser for dig med det valgte sted.

I praksis foregår det således. Du giver os disse oplysninger:

  • Tidspunkt for arrangement (dato, antal dage, tidsrum)
  • Antal deltagere
  • Hvilken type arrangement – målgruppe og indhold
  • Ønsket beliggenhed (landsdel, skov, by, strand)
  • Evt. krav til sted (golf, spa, pool, tæt på offentlig transport)
  • Ønsker til forplejning
  • Ønske om evt. eksternt indhold, som du gerne vil have sparring på

Vi indhenter tilbud og forhandler en god pris til dig fra det/de ønskede hoteller. Du bestemmer det endelige sted. Der bliver skrevet og sendt en kontrakt til dig, som jeg lige tjekker igennem, at den er som aftalt. Den returnerer du til stedet i underskrevet tilstand – som hvis du selv havde stået for hele forespørgslen og bookingen. 
Studser du på nuværende tidspunkt over, at alt det arbejde er gratis for dig – samtidigt med at du ovenikøbet sparer penge?
Her er forklaringen. Vi har rigtig gode, personlige kontakter til mange hoteller over hele landet, hvor vi nemt kan ringe op og sige: “Hej Thomas, jeg har en gruppe, som skal have en helt speciel pris fra dig”. Via personlige relationer og gode netværk får vi altid skarpere priser end du selv kan skaffe – samtidigt med at det valgte hotel betaler et lille formidlingsfee til os. Ikke meget – for så kan vi ikke skaffe dig bedre priser end du selv ville kunne. Men nok til at det – sammen med vores andre aktiviteter – løber rundt.